Taustatietoa ensiapukouluttajastamme..

Miksi olen käytettävissänne ja toimin Suomen Ensiturvalla ensiapukouluttajana? Elämässäni on kokemus, joka herätti minut annetun avun ja ensiavun tärkeyteen.

Menetin kuusi vuotta sitten silloisen aviomieheni sydänkohtaukseen 38
vuotiaana. Näin päättyi melkein 20 vuoden yhteiselo. Häntä ei valitettavasti
voitu pelastaa ja tapahtuma päättyi ikävästi. Siitä alkoikin elämäni vaikein aika ja kävin läpi elämäni rankimman koulun… se opetti, kasvatti ja lopuksi vahvisti minua todella paljon

Muistan selvästi kun tuon tapahtuman jälkeen päätin! että jos vain
suinkin voin, olen vielä jonakin päivänä itse vaikuttamassa tämän
kaltaisten asioiden ja tapahtumien äärellä muutenkin kuin työni puolesta
terveys ja sosiaalialalla.

Tutustuin EFR:n ensiapukoulutusjärjestelmään ja kouluttaja koulutukseen ja vaikutuinjärjestelmästä. Yksi unelmani on toteutunut ja olen kouluttamassa teille tärkeää taitoa.

Asun maaseudulla, perheeni kanssa. Vapaa-ajallani nautin luonnossa olemisesta ja eläimistä. Olen 41-vuotias. Koiranpentuni Matilda Unelma (Labradorin noutaja) on minulle tällä hetkellä tärkeä harrastus (työkaveri), toisen koiran ja kissan lisäksi.

Olimme poikani kanssa mukana SuomiLOVE ohjelmassa, tällä elämän tarinallamme.

SuomiLOVE 24.12.2016 YLE TV1

https://areena.yle.fi/1-3886514?autoplay=true

Kirjoitan myös parhaillaan kirjaa surusta selviämisestämme. Kirja julkaistaan tämän vuoden aikana. Toivon koko sydämmestäni, että kirjani antaa vertaistukea, voimaa ja uskoa tulevaisuuteen, samankaltaisten yhtäkkisten elämänmuutosten kanssa taisteleville ihmisille.

TAVATAAN KOULUTUKSISSA!! 🙂 🙂

-Hanna-