Diphoterine

Erityinen huuhteluneste ensiavun käyttöön, jolla kyky neutralisoida tehokkaasti ja nopeasti happoja sekä emäksiä kuten esim. rikkihappoa, suolahappoa ja natriumhydroksidia(lipeä). Tuote vaikuttaa jopa hapetteita, liuotteita ja kelatatteja vastaan. Diphoterinea on testattu 1100 kemikaalia kohtaan. Diphoterine koostuu räätälöidystä molekyylistä, joka imee tehokkaasti kemikaalin tekemällä sen vaarattomaksi. Hypertonisten ja amfoteeristen ominaisuuksiensa johdosta tuotetta voidaan käyttää kaikkia kemikaaleja vastaan auttaen kemikaalin läpipääsyä sekä vetämällä ulos läpäistyä kemikaalia kudoksesta.
Tuotteella on saatavilla useita eri valmistusmuotoja mm. koko vartalolle, iholle,  silmiin, suuonteloon sekä korvakäytävään. CE-merkitty ja EN15154-3/4:n mukaan se on arvostettu lääketieteellisen tekniikan tuote sekä korvike silmä- ja hätäsuihkuun.Positiiviset vaikutukset ovat käytännössä ja tieteellisesti todistettu Ruotsin työympäristöviraston raportissa 2010:6.

Pysyvät vammat syntyvät usein vain sekuntien kuluessa ja hätäsuihkulle meno sekä yritys pestä aggressiivisia kemikaaleja vedellä pois voivat viedä liikaa aikaa. Lisäksi vesi pystyy vain rajoitetusti laimentamaan eikä sillä ole neutraloivia ominaisuuksia – mikä tekee pidempiaikaisen huuhtelun tarpeelliseksi halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Tämän ajan kuluessa kemikaalin hyökkäys jatkuu edelleen.

 

Pikafakta Diphoterine:

  1. Kemikaalitapaturmien hoitoon
  2. CE-merkitty lääketieteellisen tekniikan tuote
  3. EN15154-3/4:n mukaan hyväksytty korvike -silmä- ja hätäsuihkuun
  4. Yli 1100 kemikaalia vastaan
  5. Emäksiä ja happoja vastaan
  6. Iholle, silmiin, suuonteloon ja korvakäytävään (kertakäyttöinen)

 

Diphoterine Siew 50ml

Diphoterine Siew 50ml

Diphoterine huuhteluasema 2kpl 500ml + 1kpl Mini DAP 200ml

Diphoterine huuhteluasema 2kpl 500ml + 1kpl Mini DAP 200ml

Diphoterine Mini DAP 200ml & Diphoterine Micro DAP 100ml

Diphoterine Mini DAP 200ml & Diphoterine Micro DAP 100ml

Diphoterine 500ml

Diphoterine 500ml

Diphoterine 5L DAP

Diphoterine 5L DAP

Lisävaruste Diphoterine 100ml ja 200ml seinäteline (muovi)

Lisävaruste Diphoterine Siew 50ml Vyökotelo (nahka)

Lisävaruste 100 ja 200ml vyökotelo (nahka)