Trivorex

Kemikaaliroiskeiden imeyttämiseen ja neutralisointiin

Roiskeiden sisältäessä kemiallista, syövyttävää, helposti syttyvää ja ympäristöhaitallista liuosta tapaturmapaikalla olevien henkilöiden täytyy välittömästi osata vastata seuraaviin kysymyksiin: Mistä roiskeet koostuvat? Miten liuoksen leviäminen pysäytetään? Miten neutralisointi? Miten korjataan roiske? Miten tapaturmapaikalla olevat ihmiset suojataan? Miten ehkäistä lähiympäristön vahingoittuminen? Mitä tehdään mahdollisesti syntyvien reaktioille ja saasteille?

Normaalit imeytysaineet imevät ja rajoittavat roiskeen leviämisen, mutta niillä ei ole vaikutusta varsinaiseen kemikaaliin, mikä tekee korjaustyöstä erittäin vaarallista kemikaalin ollessa edelleen aktiivinen. Roiskeiden ja tahrojen saneeraus voi olla myös erittäin vaarallista sillä aina ei tiedä sen koostumuksesta.

ROISKEEN NEUTRALOINTI

Trivorex on imeytyvä ja neutraloiva jauhe kaikenlaisille kemikaaliroiskeille. Toisin kuin perinteiset imeytysaineet, jotka vain rajoittavat ja pysäyttävät roiskeen leviämisen, Trivorexilla saavutetaan myös kemikaaliroiskeen nopea ja tehokas neutralointi, huolimatta siitä, onko kyse sitten vahvoista hapoista, emäksistä kuten esim. suolahaposta, rikkihaposta tai natriumhydroksidistä (lipeä).

Trivorex vaikuttaa kolmella askeleella:

 1. Imee ja rajoittaa roiskeen leviämisen
 2. Neutraloi roiskeen aktiivisen osan
 3. Imee roiskeen ja helpottaa siivousta

Neutraloinnin helpottamiseksi Trivorexilla on sisäänrakennettu pH-indikaattori eli kun Trivorex lisätään, jauhe muuttaa väriään kemikaalin pH:sta riippuen.

Punainen = Happo

Sininen = Emäs

Kun roiske on neutraloitu, jauhe muuttuu keltaiseksi/vihreäksi.

Pikafakta Trivorex:

1. Kaikenlaisen kemikaaliroiskeen korjauksen / imeytykseen

2. Tekee ja imee agressiivisen kemikaalin vaarattomaksi

3. Sisäänrakennettu pH-indikaattori kemikaalin tyypin määrittämiseksi, joka myös näyttää kun täysikelpoinen neutralointi on saavutettu

   

  Diphoterine Siew 50ml

  Trivorex 700g purkki

  Trivorex 10kg ämpäri tuote nro 06-5-10