Tehokkaat ja ympäristöystävälliset imeytys- ja puhdistusaineet

Imeytys- ja puhdistusaineita käytetään kemiallisten, syövyttävien, syttyvien ja ympäristölle vaarallisten aineiden tapauksissa.

Tuotteemme imeyttävät, neutralisoivat ja puhdistavat vaaralliset aineet tehokkaasti ja turvallisesti. pH-indikaattorien avulla tuotteemme ilmaisevat, milloin levinneen kemikaalin siivoaminen on turvallista.

Imeytysaineet

Trivorex ® happoja ja emäksiä vastaan

pH-indikaattorilla

Helpottaakseen neutralointia Trivorex ® -tuotteessa on sisäänrakennettu pH-indikaattori, mikä tarkoittaa sitä, että kun Trivorexia ® käytetään, jauhe muuttaa väriä kemikaalin pH:sta riippuen: punainen happamille ja sininen emäksisille aineille. Kun vuoto on neutraloitu, jauhe muuttuu keltaiseksi/vihreäksi väriksi.

Basicaptal ® emäksiä vastaan

pH-indikaattorilla

Basicaptal neutraloi peruskemikaalit niiden emäksisyydestä riippumatta. pH-indikaattorin avulla tuote osoittaa värillä vuodon laadun.

Tuote ei aiheuta haittaa ihmisille tai ympäristölle (ärsyttämätön, myrkytön, neutraali pH-arvo).

Acicaptal ® happoja vastaan

pH-indikaattorilla

Acicaptal neutraloi hapot tehokkaasti niiden happamuudesta riippumatta. pH-indikaattorin avulla tuote osoittaa värillä vuodon laadun.

Tuote ei aiheuta haittaa ihmisille tai ympäristölle (ärsyttämätön, myrkytön, neutraali pH-arvo).

Polycaptor ® – poistaa liukkauden

(esimerkiksi öljyn jäljiltä)

Koska liukastumisonnettomuudet ovat teollisuudessa yleisimpiä, meillä on imeytysaine, joka on erityisen tehokas öljyille, maaleille, polymeereille, pinta-aktiivisille aineille ja karkeille tuotteille. Nämä aineet ovat yhteisiä siinä, että ne aiheuttavat liukkaan lattian ja ovat vaikeasti imeytyviä. Polycaptor ® -tuotteen käytön jälkeen alusta on kuiva ja pitävä verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin, jotka jättävät rasvaisen ja liukkaan pinnan. Vuodon sattuessa ei koskaan tarvitse epäröidä, onko Polycaptor® oikea valinta.

Puhdistusaineet

Safurex ® – neutraloiva puhdistusaine

pH-indikaattorilla

pH-indikaattorilla varustettu neutraloiva puhdistusaine kaikenlaisille yleisille kemiallisille vuodoille. Käytetään aggressiivisten kemikaalien puhdistamiseen lattioilla, seinillä, laitteistoilla ja suojavarusteilla. Useat pelastusviranomaiset eri puolilla Eurooppaa käyttävät sitä kemikaalisuojapukujen puhdistamiseen saastumisen jälkeen.

Safurex ® toimii hyvin Trivorex ® -tuotteen kanssa.

Safurex ® vaaraton ihmiselle ja ympäristölle.

Tuotteiden pH-indikaattori ilmoittaa, milloin kemikaali on neutraloitu vaarattomaksi (esim. muuttamalla väriä). Lue aina tuotekohtainen käyttöohje ja tuoteseloste. Neutraloitu aine. tulee aina käsitellä vaarallisena jätteenä